Vés al contingut

CAMPANYES D’INTERNET CONTRA EL PLA DE CARRETERES

Novembre 13, 2009

CAMPANYES LOCAL I INTERNACIONAL CONTRA EL PLA DE CARRETERES A TRAVÉS D’INTERNET.-

S’ha posat en marxa una campanya a través d’Internet per a totes aquelles persones que exigeixen el canvi compromès en matèria de política viària i territorial.

S’ha habilitat un espai a la plana web del GOB amb informació sobre les conseqüències d’aquest pla i una carta que, amb un “clic” de ratolí s’enviarà als responsables del futur de la planificació de carreteres: President Antich (PSOE), Presidenta del Consell de Mallorca (PSOE), Conseller del Departament d’Obres Públiques del Consell de Mallorca (UM) i portaveu del Bloc al Consell de Mallorca (Bloc per Mallorca).

http://www.gobmallorca.com/noalpladecarreteres

Entenem que les implicacions d’aquest pla pel que fa a la destrucció territorial, patrimonial i paisatgística dels projectes que s’hi preveuen, a l’afectació a espais naturals protegits per la Llei d’espais naturals de les Illes Balears, a l’amenaça per la biodiversitat i la minva de permeabilitat del territori, la irresponsabilitat davant el futur energètic i climàtic que suposa l’aprovació d’aquest pla i les conseqüències ambientals, socials i econòmiques que implica, afectant el turisme pel fet de suposar la destrucció i despersonalització del paisatge rural i mediterrani de l’interior de l’illa més o menys preservada, etc. Són motius suficients per donar a conèixer arreu la implicació d’aquesta política viària i cercar suports i adhesions d’àmbit internacional contra aquest Pla de Carreteres.

Per això, en col·laboració amb una associació per a la conservació d’àmbit internacional s’ha llançat també una campanya d’abast internacional per recollir suports contra el Pla de Carreteres.

http://www.salvalaselva.org/protestaktion.php?id=483

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: